Hvor skal du spise i aften?

På udkig efter noget lækkert? Uanset om du ved, hvad du leder efter, så finder du det her. Bliv inspireret, prøv noget nyt eller besøg yndlingsstedet. 

Se alle spisesteder og vælg kategorier på knapperne nedenfor.

Alle Brunch Business Café Cocktail- & vinbar Fine dining Restaurant Selskaber Takeaway Tager imod gavekort
 • Penny Lane

  Skal du prøve en caféoplevelse udover det sædvanlige? Så er Penny Lane et must try. En hyggelig café, konditori, bageri og boutique i én. Kagerne er pompøse, kaffen er lækker og maden er god. Og indretningen er en helt anden snak. Den skal opleves.

  Læs mere
 • Catch Sushi Bar

  Hvordan skal man spise sushi? Sushi ad libitum selvfølgelig. Og det kan du få hos Catch Sushi Bar. Her får du autentisk, fusioneret, japansk sushi i centrum af Aalborg. Godt håndværk er grundelementet. Så hungrer du efter en japansk madrejse, er du kommet til rette sted.

  Læs mere
 • Fauna

  Tre koncepter i én. Fine dining, spisebar og førstesal. Det er, hvad Fauna kan tilbyde. Så om du er til gourmet, uhøjtidelige rammer eller skal til koncert - er du dækket ind. Og med en ambition om at levere en ren, frisk, enkel og bæredygtig tilgang til maden. Er du sikret en gastronomisk oplevelse i særklasse

  Læs mere
 • Ombord

  Idyllisk udsigt, ærlig mad og gode råvarer. Det er, hvad du får hos Ombord. Her kan du nemlig nyde den friskfangede fisk med kig til Vestre Bådehavn. Meget mere autentisk bliver det ikke. Så hvis din mave hungrer efter havets spisekammer, er dette sted et besøg værd.

  Læs mere
 • Cafe Peace

  Higer du efter skøn caféhygge midt i Aalborgs travle centrum? Så kan du få en lille pause hos Cafe Peace midt på Boulevarden. Her kan du nyde en caféburger eller sandwich i afslappede omgivelser. Alt imens du bliver kræset om hos det lille familieforetagende

  Læs mere
 • Duus Vinkælder

  I kælderen på Jens Bangs Stenhus holder Duus Vinkælder til. Her kan du nyde en autentisk middelalderlig vinkælderstemning under de flotte hvælvinger. Og hvad enten du er til øl, vin, kaffe, frokost eller aftensmad, er du godt dækket ind. Bestemt en oplevelse værd i Aalborg.

  Læs mere
 • Restaurant Kronborg

  På den lille ø Egholm ligger Restaurant Kronborg. En spytklat fra Aalborgs Vestby. Her er maden lokalt produceret, og du kan blandt andet spise dig mæt i Nordjyllands største tartelet og stegt flæsk ad libitum. Men skynd dig, for der er kun åbent i sommermånederne.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Utzon, Restaurant Jørn

  I Aalborg kan du forene flot arkitektur og lækker gastronomi. Restaurant Jørn, beliggende i Utzon Center, serverer nemlig mad i særklasse inspireret af de forskellige årstider. Og det hele nydes med udsigt til sejlbådene i den smukke Limfjord.

  Læs mere
 • Restaurant Emil

  Restaurant Emil er piv frisk fisk og skaldyr, lokale grønsager, velovervejet vine og cocktails serveret af en passioneret stab i en uformel stemning.

  Læs mere
 • Fusion

  Med en unik beliggenhed og fortryllende udsigt over Limfjorden, tilbyder Restaurant Fusion et kulinarisk køkken i særklasse. Her kræses der for den gastronomiske smagsoplevelse, og nytænkning er hovedingrediensen.

  Læs mere
 • TABU

  Udsøgt nordjysk gastronomi og sublim kogekunst. Det kendetegner ganske enkelt Tabu, der er optaget i michelin-guiden. Du bliver taget med på en kulinarisk rejse gennem Nordjylland. Lige fra Vestkysten til Østkysten til den spidse top. Der er lagt op til en vaskeægte gourmetaften i topklasse.

  Læs mere
 • Menéndez

  Er dine batterier ved at løbe tør for eksotisk varme? Så skal du prøve restaurant Menéndez. Her serveres der latinamerikansk mad. Og du kan godt regne med at blive blæst bagover af den pompøse gastronomi, de sprudlende farver og de sprøde latino-rytmer.

  Læs mere
 • Vejgaard Hallen Restaurant

  Skal du holde fest? Eller er du bare på udkig efter nogle fine lokaler til dit arrangement, er restaurant Vejgaardhallen en overvejelse værd. Her er du sikker på en god oplevelse, lækker mad og ordentlig service. Så du bare kan læne dig tilbage og se alle dine gæster blive kræset for.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Alimentum

  Med en simpel profil og mad af høj kvalitet, har Alimentum taget Aalborgs madscene med storm. Enkel, bæredygtig gastronomi i topklasse. Og råvarer importeret direkte fra Lille Østergaard nær Brønderslev. Sværere behøver det ikke at være.

  Læs mere
 • Azzurra Nordkraft

  Italiensk mad med et internationalt perspektiv. Det er, hvad Azzurra Nordkraft kan tilbyde. Her ved de, at gode råvarer og tilberedning er hovedingredienserne til et succesfuldt måltid. Altid inspireret af de fundamentale grundsten fra det italienske landkøkken

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Klostertorvet

  Ikke mange caféer har et flyvende klaver hængende under loftet - men det har Klostertorvet. Resten er dog lige efter bogen. Solid cafémad med god betjening og hyggelige omgivelser. Alt i alt en helstøbt caféoplevelse, som alle kan være med på.

  Læs mere
 • Bistro V

  Med en central placering på Toldbod Plads, ligger Bistro V. Her er der noget for enhver - uden at gå på kompromis med smagen. Indretningen er afslappet og rå + ingen stivede duge. Og det hele understøttes af en venlig og uformel betjeningen.

  Læs mere
 • SMAEK

  Der er smæk for skillingen hos SMAEK, og du kan forvente rene råvarer, en tilbagelænet stemning og et simpelt madkoncept. Filosofien er nemlig, at storslået gastronomi ikke behøver at være dyrt. Ligesom højrøvede anekdoter og dogmefyldte fortællinger ikke gør maden bedre. Uformel servering er vejen frem.

  Læs mere
 • Salling Rooftop

  Kan du heller ikke få nok af smukke Aalborg? Så skal du spise en middag på Salling Rooftop. Her kan du opleve byens, måske, bedste panoramaudsigt. Alt imens du nyder en lækker lille bid mad, en cocktail eller en kop kaffe.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Azzurra

  Den italienske kærlighed til mad gennemsyrer den gastronomiske oplevelse på Azzurra. Så om du ønsker en “simpel” pizza eller en 9 retters menu, er der kræset om de gode råvarer. Præcis som mamma italiano ville gøre det.

  Læs mere
 • Café Luna

  Café Luna er en af Aalborgs ældste caféer. Café Luna ligger i hjertet af Aalborg med en skøn placering tæt på kennedy arkaden, banegården og biograferne.

  Læs mere
 • Café Vi2

  Er du på udkig efter ægte caféstemning, varmelamper og hygge på højt plan? Så er Café Vi2 det helt rette valg for dig. Der er noget for enhver smag - uanset om du sulter efter den klassiske caféburger eller en varmrøget laksesalat.

  Læs mere
 • Pandekagehuset

  Pandekager kan gøre enhver mave glad. Så hvorfor ikke pakke alt ind i den runde og flade dej mix? Det er præcis, hvad Pandekagehuset gør. Her kan du få både mad- og dessertpandekager, imens du nyder udsigten over den hyggelige lystbådehavn i Vestbyen. Mums

  Læs mere
 • Roxana

  Hos Roxana byder vi indenfor til en bid af Sydeuropa. Det handler for os om gode råvarer og simplicitet. Vi værdsætter ærlig mad der smager godt, en uformel service med søde og glade tjenere, samt et stort fokus på at skabe nogle hyggelige og festlige rammer for besøget.

  Læs mere
 • Wildebeest

  Er du på udkig efter amerikansk stemning? Så byder Aalborgs første rendyrkede gastropub dig velkommen indenfor. Her kan du prøve de specielle sliders og den egenudviklede gin. Det hele skal ihvertfald nok gå op i en højere enhed. Måske endda med et musikindslag til underholdning.

  Læs mere
 • We Feat

  Salat, kaffe og juice, er det en god kombination? Tilsæt lidt økologisk magi, og så har du WeFeat’s menukort. De lækre bowls, den smagfulde kaffe og friskpressede juice, er definitionen på en vaskeægte aalborgensisk iværksætterdrøm, der er gået i opfyldelse.

  Læs mere
 • Den Bette Kro

  Hvad er vaskeægte klassisk dansk mad? Smørrebrød selvfølgelig. Det højtbelagte. Det specialiserer Den Bette Kro sig i. Men der er også et par lune klassiske retter at vælge mellem. Og skyl så det hele ned med øl og snaps. Det er danskhed, så det batter.

  Læs mere
 • Tapa5

  Skal din/jeres næste fest henlede gæsternes tanker til den spanske solkyst, så lad Tapa5 stå for maden. Med mange års erfaring i det spanske køkken, kan de give jer en autentisk oplevelse med de klassiske spanske smage.

  Læs mere
 • Provence

  En oase af fred og ro midt i travle Aalborg - et kombineret vinbodega og bageri. Det er, hvad På Fjorden danner rammerne om. Her kan du nyde lidt godt til ganen eller en kop kaffe. Alt imens der bliver leget og lavet eksperimenter i køkkenet. Til nydelse for dig og dine smagsløg.

  Læs mere
 • Hos Isidor Henius

  Hvad er indbegrebet af danskhed? Isidor Henius er måske definitionen på det. Så kom indenfor i en lille tidslomme. Og oplev ånden fra de danske spritfabrikker i kombination med de rødternede duge, mormors musselmalede service og Madam Blå.

  Læs mere
 • Rositas Bistro

  Er du klar på at komme helt ned i gear og få en udsøgt helaftensoplevelse? Så skal du booke bord hos Rositas Bistro. Helaftensmenuer er nemlig deres speciale - om det er 3 eller 6 retter. Med fransk inspiration. Så der er tid til samtale og nærvær omkring maden og vinen. Den ideelle gastronomiske oplevelse.

  Læs mere
 • SanGiovanni

  Vil du opleve en lille italiensk tidslomme midt i Aalborgs centrum? Så er SanGiovanni et oplagt valg. Der er autencitet for hver en krone, og råvarer importeret direkte fra støvlelandet. Hvad mere kan man forlange?

  Læs mere
 • La Bottega

  Er du på jagt efter en lille italiensk tidslomme, er La Bottega et besøg værd. Her har de italienske himmelstrøg slået sig ned. En lille autentisk italiensk café og delikatesse midt i Aalborg, som tilbyder frokost, aftensmad, bagværk og lokalt producerede slagtervarer.

  Læs mere
 • Ma Petite France

  Midt i hyggelige Nørregade ligger Ma Petite France. For når der er langt til Frankrig, kommer Frankrig til dig. Og det er endt ud i en lille fransk-inspireret vinbar, drevet med passion for de franske vine og delikatesser. Her er afslapning, hygge og velvære i fokus - som franskmændene bedst kan lide det

  Læs mere
 • Skovbakken, Aalborg Zoo

  Midt i Aalborg Zoo kan du spise et dejligt måltid mad til lyden af løvebrøl og hyæneskrig. Lige noget for børnefamilien der har brug for et velfortjent hvil. Restaurant Skovbakken tilbyder nemlig lækre grillretter, burgere, salater og sandwich i de hyggelige omgivelser.

  Læs mere
 • Textur

  Otte retter der bliver skiftet ud hver tredje uge. Det er konceptet hos Textur. God mad kommer nemlig af at holde det enkelt. Så der kan kredses om hver ret og hver råvare. Gourmet forklædt i enkelthed. På den måde kan man udnytte sæsonvarerne fuldt ud og reducere madspild.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Brasserie Kunsten

  En gastronomisk kunstoplevelse? Ja det kan forenes. Brasserie Kunsten kokkererer nemlig, alt imens du suger til dig af smukke værker på det moderne kunstmuseum. Du skal bare sætte dig til bords og nyde et sæson-inspireret menukort. Tilberedt af nogle af de bedste i branchen.

  Læs mere
 • La Locanda

  Kan du heller ikke få nok af italiensk gastronomi? Så skal du forkæle dine smagsløg hos La Locanda. Her danner den gamle beundringsværdige Brix Gaard rammerne om en gastronomisk oplevelse. Ledt i spidsen af Carlo Liberati - den kendte romerske kok.

  Læs mere
 • Dejavú

  Franske klassikere i Nordens Paris? Det er præcis, hvad Bistro Dejavú disker op med. Her tilberedes alt det, du kender fra det franske køkken. Med håndværket på plads. Så du kan læne dig tilbage og nyde et lækkert måltid mad krydret med fransk stjernestøv.

  Læs mere
 • Søgaards Bryghus

  Ølbrygning. Det er noget, de er rigtig gode til hos Søgaards Bryghus. De har nemlig deres helt eget bryggeri og destilleri. Og dertil kan man få serveret et lækkert måltid mad. Med fokus på årstidens gode råvarer og den gode smags enkelthed.

  Læs mere
 • Prinses Juliana

  Flydende gastronomi. Intet mindre. Det er, hvad Prinses Juliana byder på. En spiserestaurant der gynger i Limfjorden. Et stykke velbevaret europæisk kulturarv. Og hele konceptet gennemføres med nordjyske råvarer og hjemmedyrkede grøntsager

  Læs mere
 • Pingvin

  Hvis du kan lide tapas, er PINGVIN et must try i Aalborg. Her flyver dine smagsløg rundt i verden, når konceptet Verdenstapas® serveres. Dog altid med et PINGVIN twist. Du kan derfor være sikker på en helt særlig oplevelse. Både hvad angår gastronomien - men også den personlige betjening.

  Læs mere
 • Spiret

  Hvis du endnu ikke har prøvet en sammensæt-selv-brunch, er du nødt til at svinge forbi Café Spiret. Men den hyggelige café på Boulevarden rummer også mange andre lækkerier til ganen. Altid baseret på gode råvarer og tilberedt med kærlighed og sjæl. Og med plads til alle.

  Læs mere
 • KaffeFair

  Vil du spise ude og samtidig støtte et rigtig godt formål? Så prøv KaffeFair. En café om dagen og en restaurant om aftenen - pakket ind i et økologi koncept. Og det bedste af det hele? Det er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at hjælpe unge videre i job og uddannelse. Win win.

  Læs mere
 • TraPo

  Har du brug for lidt italiensk varme? Så skal du et smut forbi TraPo og smage på de udvalgte sydeuropæiske specialiteter. Her får du ægte autencitet, høj kvalitet og udsøgt service i rustikke omgivelser - lige midt i Aalborg. Lige efter den italienske håndbog.

  Læs mere
 • Caspars

  Kan man forene sundhed og lækker takeaway? Ja. Det kan man ihvertfald hos Caspars. De farverige bowls, den smagfulde toast og alt andet på menukortet er tilberedt med de bedste og sundeste ingredienser. Uden at gå på kompromis med hverken smag eller udseende.

  Læs mere
 • Spiseriet

  Hvis du er på udkig efter en hyggelig café i hjertet af Vejgaard, må du en tur forbi Spiseriet. Her bliver der hver dag produceret smagfuldt hjemmelavet mad af gode råvarer. Og du kan opleve den specielle stemning, som caféen værner om.

  Læs mere
 • Applaus

  Er du til vaskeægte gourmet? Så kan du trygt overlade din kulinariske oplevelse til Applaus. Her kan du nyde en blanding af social dining og individuelle retter. I et afslappet miljø hvor service og velbehag forenes på bedste vis.

  Læs mere
 • Aktuel

  I hjertet af Aalborg - på Budolfi Plads - ligger AKTUEL. En café der værner om naturen og miljøet. Og bærer nøgleordene økologi, bæredygtighed og fairtrade. Samtidig kan du selv sammensætte de velsmagende rustikke retter - lige efter dine smagsløg.

  Læs mere
 • Restaurant Svalegården

  En fransk inspireret restaurant og brasserie med nordiske toner. Det er, hvad Restaurant Svalegården er. Her kan du udfordre din gane i stemningsfulde rammer. Med mad af høj kvalitet baseret på lokale bæredygtige råvarer. En fransk perle i idylliske omgivelser.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Struktur

  Et madmekka med forkærlighed for mangfoldighed, smagfuld mad og lækre cocktails. Og et spisekort inspireret af stifternes egne favoritter. Det er, hvad Struktur tilbyder. Et must try for alle. Med højt til loftet og stemningsfulde rammer.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • Ulla T.

  Hvis du vil prøve noget ud over det sædvanlige, er Ulla T. bestemt et besøg værd. Indretningen kan ikke beskrives - den skal opleves. Så hvis du vil spise dig mæt i lækker café-mad. Og samtidig vil prøve noget andet end det klassiske café-look. Så er den populære café i Vestbyen det rigtige sted at tage hen.

  Læs mere
 • Helmuth Bar & Kitchen

  Hungrer du efter lækker mad og prisvindende cocktails? Så er Helmuth Bar & Kitchen det oplagte bud. Musikken er skruet op, og der er ægte ‘casual dining’ på menuen. En festlig aften er ihvertfald i sigte. Og du skal ikke lægge øre til lange historier om vinens oprindelse.

  Læs mere
 • Comwell Hvide Hus

  Med udsigt ud over et pulserende byliv ligger restaurant Vesterbro. Her kan du få en smagsoplevelse, der siger sparto. De dygtige kokke sætter nemlig en ære i kun at bruge de bedste råvarer og tilberede alt med kærlighed og opmærksomhed. Ligesom det skal være.

  OBS: Tager ikke imod gavekort.

  Læs mere
 • nam

  Er du klar på en fusion mellem nordisk og asiatisk? Tårnhøj kvalitet og lokalt producerede råvarer? Så skal du besøge Nam. En gastronomisk perle der henter sin inspiration fra det asiatiske køkken. Og som ikke er bange for at lege og eksperimentere med smage og teknikker.

  Læs mere
 • Skagen Fiskerestaurant

  Du kender måske de legendariske fiskepakhuse i Skagen. Men du kan også opleve dem i Aalborg. Ihvertfald hvad angår maden. Skagen Fiskerestaurant har nemlig slået sig ned på Budolfi Plads. Og her serverer de frisk fisk og skaldyr importeret direkte fra havet omkring skagen.

  Læs mere
 • Quist Wine

  Hvis du tørster efter et glas ægte italiensk vin, må du forbi Quist Wine på Budolfi Plads. Her stammer vinene hovedsageligt fra Toscana-området, og mange af dem er økologiske og biodynamiske. Og du kan også nyde lidt lækkert mundgodt i de hyggelige omgivelser.

  Læs mere
 • Caféministeriet

  Lækre råvarer og god stemning - så enkelt. Det er, hvad du kan forvente, når du besøger Caféminesteriet. Maden er kræset om fra bunden og inspireret af de fire årstider. Derfor kan du opleve et skiftende menukortet med nye madoplevelser i sigte.

  Læs mere
 • MEAT

  Sommer og sol er ikke noget, vi oplever hver dag i Danmark. Men hos restaurant MEAT kan du alligevel få et lille snert af det. Her er grillen nemlig tændt året rundt. Og de er mestre i at tilberede diverse typer kød til perfektion. Alt sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære med plads til alle.

  Læs mere
 • Mapak

  Restaurant Mapak er et spisested for den madglade. Menukortet består af et udvalg af lækre nyfortolkninger af smørrebrød og danske frokostretter, som vi tuner op og gør nutidige i både æstetik og smag.

  Læs mere

Listen er opdateret 20. marts 2023